Читај ми!

Milinković-Savić sa dva gola doneo pobedu Laciju

Fudbaleri Lacija savladali su Kjevo sa 5:1 (2:1). Strelac dva prelepa gola bio je Sergej Milinković-Savić kojima je trasirao put ka pobedi. Sampdorija bolja od Fiorentine – 3:1. Pobede zabeležili Bolonja i Krotone.

Milinković-Savić je odigrao još jedan maestralan meč u dresu Lacija, 100. u dresu kluba iz Rima, postigao je dva prelepa pogotka nakon izjednačenja Kjeva i prelomio meč na Olimpiku.

Lacijali su poveli u 23. minutu golom Alberta. Kjevo je izjednačio samo dva minuta kasnije preko Pućarelija. Potom je na scenu stupio Sergej Milinković-Savić.

Svoj prvi gol Sergej je postigao u 32. minutu susreta. Sjajan šut sa ivice šesnaesterca završio je u donjem desnom uglu golmana Sorentina.

Meč je prelomljen u 68. minutu. SMS je sjajno utrčao u kazneni prostor i iskoristio dodavanje Lukasa Leive i sjajnim volejom ponovo matirao golmana Kjeva.

Do kraja meča u strelce su se upisali i Bastos u 84. minutu, kako i Nani u 86.

Sampdorija je pobedila Fiorentinu sa 3:1. Sve golove za pobednika postigao je Kavaljarela, koji je bio precizan u 30, 60. i 68. minutu. Jedini gol za Fiorentinu postigao je Sančez u 80. minutu.

Bolonja je savladala Benevento sa 3:0 i tako prekinula seriju od dve uzastopne pobede fenjeraša Serije A. Strelci za Bolonju bili su Destro u 35. minutu, De Majo u 73. i Džemaili u 88.

Za Benevento je debitovao reprezentativac Srbije Filip Đuričić, koji je zamenjen u 66. minutu susreta. 

Fudbaleri Kaljarija ponadali su se da će osvojiti bodove protiv Milana, pošto su poveli golom Barele u osmom minutu, ali su ih "rosoneri" vrlo brzo osvestili.

Do poluvremena, Milan je preokrenuo rezultat, golovima Kesija, u 36, odnosno 42. minutu. Meč se završio tim rezultatom, iako nisu svi igrači završili utakmicu, pošto je Milanov Rikardo Rodrigez isključen u 80. minutu, a osam minuta kasnije i Kaljarijev Barela.

Serija A, 21. kolo:
Atalanta - Napoli 0:1 (0:0)
Bolonja - Benevento 3:0 (1:0)
Lacio - Kjevo 5:1 (2:1)
Helas Verona - Krotone 0:3 (0:1)
Sampdorija - Fiorentina 3:1 (1:0)
Udineze - SPAL 1:1 (1:0)
Sasuolo - Torino 1:1 (0:1)
Kaljari - Milan 1:2 (1:2)
Inter - Roma (20.45)

Ponedeljak:
Juventus - Đenova (20.45)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво