Votford otpustio Silvu i optužio Everton za rezultatski pad

Počelo je kao bajka – a završilo se porazima i veoma teškim rečima. Votford je otpustio trenera Marka Silvu, nakon što je ekipa pobedila samo jednom u prethodnih pet mečeva, odnosno dva puta u prethodnih 12. Delimični krivac za ovaj rezultatsko-igrački pad, veruju u Votfordu, jeste i Everton.

Votford je i dalje u gornjem delu tabele, ali je od zone ispadanja udaljen samo pet bodova.

Pad nivoa igara Votforda podudara se sa periodom kada je Everton tražio novog trenera, nakon odlaska Ronalda Kumana. Silva je bio prva opcija kluba iz Liverpula i, iako on nije dobio dozvolu da pregovara sa Evertonom, upravo je on, veruje se ali i ne objašnjava kako, krivac za slabije partije ekipe koja je sjajno počela sezonu.

„Votford se rastao sa Markom Silvom. Ovo nije bila laka odluka. Klub je uveren da je dovođenje Marka Silve bila ispravna odluka i, da nije bilo nepropisne ponude premijerligaškog rivala,

Votford bi nastavio svoj uspon sa njim", kaže se u saopštenju, a zatim dodaje:

„Uprava kluba veruje da je upravo u ovom trenutku došlo do značajnog pada u fokusu i posvećenosti, što su pratili i rezultati. Došlo se dotle da je ugrožena dugoročna budućnost Votforda".

Hose Gonsales, veruju britanski mediji, trener Malage, ekipe koja je na poslednjem mestu španske La Lige, prvi je izbor da zameni Silvu.

Marko Silva je u karijeri vodio još Hal, Olimpijakos, dok je u domovini radio u Eštorilu i Sportingu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи