Adebajor: Morinjo najiskreniji, zbog Vengera ne volim Arsenal

Napadač turskog Bašakšehira Emanuel Adebajor izjavio je danas da je Žoze Morinjo najiskreniji trener sa kojim je sarađivao u karijeri, što nikako ne može da kaže za Arsena Vengera.

Adebajor je sarađivao sa Morinjom samo šest meseci 2011, dok je bio na pozajmici u Realu iz Mančester sitija, dok je dres Arsenala nosio tri sezone (2006–2009).

"Uvek ću poštovati Morinja. On je najiskreniji trener sa kojim sam sarađivao i izuzetak je u odnosu na većinu trenera. Dok sam bio u Arsenalu, Venger me je jednom pozvao u kancelariju i rekao da ne računa na mene, dok je sutradan, na konferenciji za novinare izjavio kako sam ja zatražio da napustim klub zbog unosne ponude Mančester sitija. Od tada mi ni Arsenal kao klub nije više drag", izjavio je Adebajor.

Adebajor je u julu 2009. godine prešao iz Arsenala u Mančester siti, a na prvoj utakmici protiv bivšeg kluba pogodak je proslavio ispred gostujućih navijača uz provokaciju zbog koje je kasnije novčano kažnjen. 

Adebajor je počeo karijeru u Mecu, a posle toga je još nastupao za Monako, Totenhem i Kristal palas.

Za reprezentaciju Togoa odigrao je 80 utakmica, postigao 31 gol i predvodio selekciju do istorijskog plasmana na Mundijal u Južnoj Africi 2010. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи