Читај ми!

Mančini hoće u PSŽ: Zašto da ne? Sve se promeni za dan

Trener Zenita iz Sankt Peterburga Roberto Mančini preporučio je samog sebe za klupu Pari Sen Žermena u trenutku kada je neizvesna sudbina Unaija Emerija. Sve češće se spominje da Emeri, ukoliko ne donese trofej Lige šampiona, neće biti trener PSŽ-a najkasnije do početka sledeće sezone, sa spekulacijama da bi Mančinijev sunarodnik Antonio Konte mogao da bude naslednik.

"Voleo bih da budem trener PSŽ-a. Zašto da ne, ako postoji mogućnost? Možeš da budeš dobar trener koji radi odličan posao, ali u fudbalu se sve menja za jedan dan. Nisam imao kontakt sa čelnicima PSŽ-a, ali nikad se ne zna šta može da donese budućnost", rekao je Mančini za francuski list Ekip.

Mančini, koji je nezadovoljan životom u Rusiji, nahvalio je igrački kadar Parižana.

"PSŽ ima fantastične igrače, svaki trener bi voleo da radi sa njima. Ima Nejmara i Mbapea i sa njima velike šanse da osvoji Ligu šampiona ove ili narednih godina", kazao je italijanski stručnjak.

Mančini je tokom karijere uglavnom radio u klubovima sa velikim budžetom, pre Zenita je dva puta vodio Inter, Mančester siti, Galatasaraj, kao i Lacio i Fiorentinu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво