Читај ми!

Cork: Gospodine Venger, nije pristojno to što radite…

Sportski direktor Borusije iz Dortmunda Mihael Cork poručio je Arsenu Vengeru, nakon izjave menadžera Arsenala da je Pjer Emerik Obamejang blizu prelaska u londonsku ekipu, da nije pristojno pričati o igračima drugih klubova.

Pred utakmicu protiv Kristal Palasa u Premijer ligi Arsen Venger je novinarima govorio i o potencijalnim predstojećim transferima igrača što je navelo sportskog direktora Borusije iz Dortmunda Mihaela Corka da reaguje.

"Nepristojno je pričati o igračima drugih klubova. Ne postoji nikakav dogovor sa Arsenalom. Vengeru bi bilo sasvim dovoljno da razmišlja samo o igračima kojima raspolaže" izjavio je Cork na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Volfsburga.

Obamejangu ugovor sa Borusijom ističe na leto 2021. godine, ali je sve nezadovoljniji statusom u klubu, za koji je ove sezone postigao 21 gol.

Reprezentativac Gabona je u Borusiju stigao na leto 2013. godine iz Sent Etjena, a prethodno je nastupao za Monako, Lil i Dižon, kao pozajmljen fudbaler Milana za koji nije zabeležio nijedan meč.

Za reprezentaciju Gabona odigrao je 56 utakmica i postigao 23 gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво