Читај ми!

Videoton ušao u trku za Petrovića

Mađarski fudbalski klub Videoton uključio se u trku sa Partizanom za dovođenje nekadašnjeg srpskog reprezentativca Radosava Petrovića, prenosi portuglaska A Bola. Sporting želi da se odrekne fudbalera koji ima ugovor do 2020, ali za cenu između dva i dva i po miliona.

Partizan je bio spreman da Petrovića, koji je ove sezone odigrao samo sedam utakmica, dovede na jednogodišnju pozajmicu, dok se ne navodi kakva je ponuda mađarskog kluba, koga predvodi nekadasnji trener crno-belih Marko Nikolić.

Petrović je prošao mlađe selekcije Jedinstava iz Uba, a kasnije je preko prvog tima i Radnickog iz Obrenovca stigao u Partizan i za tri godine osvojio isto toliko titula prvaka Srbije i dva kupa.

U inostransvu je osim Sportinga nastupao za Blekburn, Genčlerbirligi i Dinamo Kijev, dok je u reprezentaciji Srbije odigrao 44 utakmice,i postigao dva gola i bio učesnik Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи