Nejmarovih četiri gola i dve asistencije na jednom meču – ali i zvižduci domaće publike?

Pari Sen Žermen je pobedio Dižon, jedanaestoplasirani tim francuske Lige jedan, sa 8:0, Nejmar je postigao četiri gola i namestio dva – ali su navijači tima iz prestonice zvižducima „pozdravili" brazilskog reprezentativca. Zašto?

Nejmar je već postigao het-trik kada je dosuđen penal za njegov tim. On je odlučio da ne prepusti izvođenje jedanaesterca Kavaniju, koji je ranije postigao svoj 156. gol za Pari Sen Žermen i izjednačio se sa Ibrahimovićem kao najbolji strelac u istoriji kluba.

I tada su krenuli zvižduci, ali i skandiranje sa tribina Parka prinčeva imena urugvajskog napadača.

U Nejmarovu odbranu stali su trener i saigrači.

„Mislim da je Nejmar izveo penal zato što se osećao dobro, bio je ovo dobar dan za njega. Biće još mnogo prilika za Kavanija da postigne golove", rekao je Emeri posle meča.

Tomas Munije smatra da je „šteta i pomalo nezahvalno" što su navijači na takav način reagovali prilikom penala.

„Nejmar je taj koji u našem timu izvodi jedanaesterce. Bio bi lep gest da je prepustio šutiranje, ali već je uradio toliko za tim i nije bilo lepo zviždati mu. Nije mu prijalo to što se dogodilo, kao što mislim da nikome ne bi", rekao je belgijski reprezentativac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи