Paje driblingom povredio golmana Strazbura

Često se, kolokvijalno, nakon uspešnog driblinga kaže da je fudbaler "izlomio" rivala. Ovaj, za nekoga i neumesni izraz, samo je deo fudbalskog folklora, i to ne samo u Srbiji, ali je na meču francuske Lige jedan između Olimpika iz Marselja i Strazbura dobio i bukvalnu manifestaciju.

Marselj je rutinski savladao Strazbur (2:0), a najinteresantniji detalj susreta dogodio se u samom finišu, kada je, posle zaista neozbiljne reakcije poslednje linije gostiju (obratite pažnju koliko daleko stoje bekovi od svojih centralnih bekova u defanzivnoj tranziciji), nekadašnji fudbaler Vest Hema izašao ispred golmana Aleksandra Oukiđe.

Pokret telom Pajea bio je toliko umešan da je, osim što je poslužio inicijalnoj svrsi i otvorio gol, Oukiđu ostavio da leži na zemlji, povređenog.

Morao je da bude iznet sa terena, a klub je potvrdio da je došlo do povrede ligamenta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи