Ben: Zvezda je veliki klub, Milojević bio jedan od faktora

Prvo zimsko pojačanje Crvene zvezde Mohamed Ben izjavio je da mu je drago što je došao u najveći srpski klub i što otvara novu stranicu u karijeri. Zvezda je predstavila i Stefana Hajdina koji je crveno-bele pojačao iz redova subotičkog Spartaka.

"Drago mi je da sam ovde, Zvezda je najveći srpski klub. Čast mi je da budem deo porodice i otvorim novu stranicu u Srbiji posle završenog posla u Grčkoj", rekao je Ben na promociji na stadionu Rajko Mitić.

On je sa Zvezdom potpisao dvoipogodišnji ugovor, a nosiće dres sa brojem 31, isto kao u Olimpijakosu.

"Glavni motiv dolaska u Zvezdu je sam fudbal. Osim toga trener i Liga Evrope su dva faktora zbog kojih sam se odlučio da dođem ovde. Dolazak u klub mi je olakšan poznanstvom sa Milojevićem, ali to me neće privilegovati u odnosu na saigrače, mada očekujem da ću imati veću minutažu posle loše završene epizode u Grčkoj."

Prema njegovim rečina može da igra na svim pozicijama, a od trenera zavisi uloga u timu, 

"Zvezdina istorija je mnogo bolja od Olimpijakosove, mada su Grci finansijski moćniji. Darko Kovačević me je posavetovao da dođem u Zvezdu jer je to dobra odskočna daska u karijeri.Takođe, od srpskih saigrača u Olimpijakosu sam čuo da je ovo prvenstvo veoma borbeno", poručio je internacionalac sa Komorskih ostrva.

Redove lidera na tabeli nakon prvog dela šampionata pojačao je i doskorašnji levi bek Spartaka, Stefan Hajdin.

"Pet prelepih godina proveo sam u Omladinskoj školi Crvene zvezde, san mi je od malena bio da igram za naš najveći klub. Sećam se kada sam 2003. godine došao prvi put na Marakanu, moji roditelji su insistirali da dođem baš u ovaj klub i da pokušam da se dokažem na poznatoj šljaci kod kaveza. Moj talenat je prepoznao Toma Milićević, pružio mi je veliku šansu i njemu se mnogo zahvaljujem jer bez njega sigurno ne bi danas sve bilo ovako kako jeste. Posle tih pet godina otišao sam na razne strane, trenirali su me različiti treneri, ali došao je dan kada sam se vratio tamo gde je trebalo da budem i gde pripradam. Iskoristio bih priliku da se zahvalim ljudima iz Spartaka, predsedniku, stručnom štabu kao i svim igračima sa kojima sam imao odličnu saradnju", rekao je Hajdin.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво