Pep Gvardiola kao nijedan menadžer u istoriji Premijer lige!

Njegova ekipa niže rekorde i radi stvari na terenima Premijer lige koji do sada nisu viđeni. S tim u skladu, logično je i da Pep Gvardiola niže nagrade u rekordnim nizovima.

Četvrti put zaredom, kao nijedan trener do sada, Pep Gvardiola proglašen je za najboljeg menadžera meseca. Ovoga puta najbolji je bio u decembru.

Siti je pobedio sedam puta i remizirao jednom u osam mečeva u Engleskoj tokom decembra. Jedino je Kristal Palas uspeo da ne izgubi od lidera Premijer lige (0:0, uz, važno je spomenuti, promašeni jedanaesterac Luke Milivojevića u samom finišu susreta).

Ekipa sa Etihada postigla je 19 golova tokom pomenutog meseca, a pobedila je Mančester Junajted, Lester, Njukasl, Svonsi, Vest Hem, Bornmut i Totenhem.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи