Parni valjak upalio motore, Đukić najavio "prelepe momente", Everton se nije pojavio

Fudbaleri Partizana počeli su u SC "Teleoptik" pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da, posle zaista neverovatne 2017. godine i uprkos zaostatku od devet bodova u prvenstvu, odbrane duplu krunu i ostvare što bolji rezultat u Ligi Evrope.

"Prošla godina je najsvetlija godina u istoriji Partizana. Vi ste šampioni, branite trofeje koji su sada u našim rukama. Želim vam uspešne pripreme. Poznajem vas sve po liku i delu. Molim vas da imate svest da volite Partizan, kao što je rekao Duško Radović. Nemojte koristiti izgovor da ste umorni, radite predano da budete orni u nastavku prvenstva", rekao je u obraćanju igračima predsednik Milorad Vučelić.

Trener crno-belih Miroslav Đukić izjavio je da će njegova ekipa spremno dočekati nastavak sezone u kojoj je, kako je naglasio, u ovom trenutku Evropa prioritet u odnosu na domaće prvenstvo.

"Dobro smo pozicionirani, Partizan se uvek bori za trofeje. Mislim da smo sposobni za borbu na sva tri fronta. U ovom momentu je prioritet Evropa, dok je liga duga i ima vremena za nju", izjavio je Đukić, dodajući da će prvi deo priprema u kojem će crno-beli igrati protiv omladinskog tima i Teleoptika, biti baziran na radu bez lopte.

Prema njegovim rečima, boravak na Kipru će biti iskorišćen za testove protiv rivala koji su uglavnom iz češkog prvenstva.

"Na Kipru ćemo igrati protiv šest protivnika, od toga dva do tri iz češkog prvenstva zbog Viktorije. Oni su doveli jednog igrača, a ostalo mislim da je slično kao prošle sezone. Cilj nam je da plasiramo što više mladih igrača, biće dolazaka i odlazaka", rekao je Đukić, ali je i dodao da će odlasci biti samo u slučaju spremnih zamena.

Partizan će provesti u Beogradu dve nedelje, nakon čega odlazi na Kipar gde će obaviti finalni deo priprema pred nastavak sezone.

Treneru Đukiću javila su se 33 igrača, svi osim Brazilca Evertona, koji je na izlaznim vratima kluba.

"Čestitam vam na vrhunskoj prošloj godini. Prelepi momenti su pred nama. Siguran sam da ćemo svi dati sve od sebe da ostvarimo uspehe u Partizanu", poručio je Đukić svojim fudbalerima.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи