Sančes ide u "crveni Mančester"?

U ovom trenutku nisu ravnopravni takmaci na fudbalskom igralištu, ali Mančester Junajted je i dalje neodoljivi sportski brend (u krajnjoj liniji, to je zvanično najpopularniji i najbogatiji fudbalski klub planete) i spreman je, tvrde pojedini mediji, da Aleksisa Sančesa, koji je projektovan kao sigurno pojačanje Mančester Sitija, privoli da se predomisli i da dođe na Old Traford.

Mančester Junajted uključio se u trku za napadača Arsenala Aleksisa Sančesa i želi da ga "preotme" komšijama iz Sitija, prenosi italijanski Skaj sport.

Kako se navodi, menadžer "crvenih đavola" Žoze Morinjo spreman je da Arsenalu ponudi Henrika Mkitarijana kao deo transfera Sančesa, čiji ugovor ističe na leto.

Mediji na Ostrvu prethodnih dana pisali su da je Čilenac već viđen u Sitiju i da je samo pitanje hoće li stići kod Pepa Gvardiole u januaru ili na leto.

Sančes je u Arsenal došao 2014. godine iz Barselone, a prethodno je igrao za Udineze. Igrao je i za Kolo Kolo u domovini, odnosno River Plejt u Argentini.

Za reprezentaciju Čilea odigrao je 119 utakmica i dva puta je osvojio Kopa Ameriku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара