Jeri Mina poranio u Barselonu

Transfer Južnoamerikanca u Barselonu koji je potresao taj kontinent – ali ne govorimo o prelasku Kutinja iz Liverpula u Kataloniju. Zapravo, reč je o Jeriju Mini, mladom kolumbijskom štoperu koji se smatra jednim od najtalentovanijih igrača na svojoj poziciji na svetu (neki kažu i da je nedvosmisleno najtalentovaniji).

Odbrambeni fudbaler brazilskog Palmeirasa i nekadašnje čudo od deteta Independijente Santa Fea prešao je u Barselonu u transferu vrednom 11,8 miliona evra, potvrdila je Blaugrana.

Centralni bek koji ima samo 23 godine trebalo je da stigne na stadion Kamp nou narednog leta, ali je odlazak Havijera Maskerana u Kinu ubrzao njegov dolazak.

On je u debitantskoj sezoni u Palmeirasu osvojio titulu i bio u idealnom timu prvenstva.

Sa Kataloncima je potpisao petogodišnji ugovor, a izlazna klauzula iznosi 100 miliona evra.

Mina je do sada za reprezentaciju Kolumbije odigrao devet utakmica i postigao tri gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи