Konte: Želeli smo Van Dajka, ali...

Menadžer Čelsija Antonio Konte priznao je da je želeo holandskog štopera Virdžila van Dajka pre nego što je iz Sautemptona prešao u Liverpul, ali je odustao pošto je Holanđanin bio preskup.

Liverpul je doveo Van Dajka za 85 miliona evra i učinio ga najskuplje plaćenim defanzivcem svih vremena, a Holanđanin je već na debiju, u gradskom derbiju protiv Evertona (2:1), postigao pobedonosni gol.

"Sve je to fudbal, odnosno život. Naravno da smo ga dugo gledali i da je bio na našem radaru... Postoji mnogo igrača koje gledamo, ali ne možeš sve da priuštiš. Transfer tržište nije jednostavno. Liverpul je pojačao odbranu, a Van Dajk je vrhunski štoper. Istovremeno, oni su prodali Kutinja i imaju novac da investiraju u tim", rekao je Konte britanskim medijima.

Van Dajk je 16. decembra presedeo na klupi ceo meč protiv Čelsija u Premijer ligi i to u formaciji Marusija Pelegrina sa tri centralna beka, nakon što je platio ceh zbog prethodnog visokog poraza od Lestera (4:1).

Dugo je bio u svađi sa menadžerom i upravom "svetaca" jer je zahtevao transfer, što je na kraju izdejstvovao samo 11 dana kasnije od meča sa Čelsijem.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво