Terzić: Milojević ima dve želje; šanse za žalbu 50:50

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će dolasci pojačanja zavisiti od odlazaka i potvrdio da ponude inostranih klubova imaju Ričmond Boaći, Gelor Kanga, Damijan le Talek i Mičel Donald. Šanse da Uefa usvoji žalbu na kaznu "zatvaranja tribina" za meč protiv CSKA u Ligi Evrope su pola-pola.

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da su šanse da Uefa usvoji žalbu na kaznu "zatvaranja tribina" za meč protiv CSKA u Ligi Evrope pola-pola.

"U četvrtak nam ističe rok sa zahtevom da nam dostave odluku sa obrazloženjem, a potom imamo tri dana da sastavimo žalbu i pet dana da je pošaljemo. Šanse su 50:50, svesni smo da ne stojimo najbolje i da imamo debeo dosije, ali imamo i dosta argumenata u našu korist. Do kraja januara dobićemo odluku", rekao je Terzić.

"Niko nije došao i otišao, startujemo pripreme sa proverenim i dokazanim snagama u sezoni u kojoj smo mnogo puta obradovali navijače. Krećemo mnogo jači, s obzirom na to kad se setimo kako je letos bilo, dovodili igrače u hodu... Mnogo razloga za optimizam imamo", rekao je Terzić novinarima na početku priprema u Beogradu.

On je poručio da postoji spisak potencijalnih novajlija, na kome su dvojica u prvom planu.

Beogradski mediji ranije su pisali o napadaču Olimpijakosa Mohamedu el Farduu Benu i Milanu Jevtoviću iz Antalije, koji je bio na pozajmici u Rozenborgu.

"Milojević ima dve želje, do puta na Kipar pokušaćemo da ih ostvarimo. Svi dolasci zavise od odlazaka. Biće najmanje buran prelazni rok. Moguće je da Boaći napusti klub, Zvezda živi od prihoda transfera, videćemo. Imamo spremne zamene, ali nećemo da otkrivamo imena. Neće biti gomilanja, Milojević neće to da radi kako ne bi narušio atmosferu."

Naglasio je i da kvartet stranaca dobija odlične finansijske uslove, ali da Zvezda nije zadovoljna ponudama za obeštećenje.

"Razgovaramo svakodnevno sa Boaćijem, Kangom, Donaldom i Le Talekom. Sjajnu sezonu imaju, izuzetne uslove dobijaju, kojima ne možemo da pariramo. Spremni smo i za njihove odlaske, zamene bi bile kvalitetne. Ipak, zainteresovani klubovi nisu spremni da daju veliko obeštećenje."

Prema njegovim rečima, postoji velika verovatnoća da štoper Srđan Babić potpiše trajni ugovor sa Zvezdom.

"Babić je pokazao zavidan kvalitet. Imamo dogovor sa Sosijedadom za jun i već smo stupili u kontakt sa njima. Imamo opciju otkupa i Španci se ništa ne pitaju", zaključio je Terzić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво