Zvezda počela pripreme, bez Kange na prozivci

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za prolećni deo sezone, a treneru Vladanu Milojeviću javili su se svi igrači osim Gelora Kange, koji je dobio dozvolu da se naknadno priključi ekipi. Trener jesenjeg šampiona tom prilikom je rekao da je prvi deo sezone prošao prema planovima, zbog prvog mesta u Superligi i odličnih nastupa u Evropi, ali je istakao i da će proleće biti znatno teže jer mora da se završi započet posao.

Na prozivci su se pojavila 33 igrača, među kojima i petorica omladinaca sa Dejanom Joveljićem na čelu, a tu je i povratnik iz niškog Radničkog Milan Pavkov.

Na prozivci su se pojavili sledeći fudbaleri:

Milan Borjan, Damir Kahriman, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković (golmani), Filip Stojković, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Milan Rodić, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nenad Milijaš, Mičel Donald, Damjan le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Branko Jovičić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić, Filip Bainović, Ze Markos, Dejan Joveljić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Strahinja Eraković i Andrade Viveiros.

Već u nedelju ekipa putuje na Kipar gde će do 21. januara obaviti prvu fazu priprema, uz mogućnost odigravanja prijateljske utakmice protiv tamošnjeg niželigaša, dok je druga faza zakazana za Antaliju od 26. januara do 8. februara.

"Ništa ne menjamo u planovima zbog utakmice sa CSKA. Završili smo jesenji deo na pravi način, u igri smo na tri koloseka, ali uvek je prolećni deo teži. Razlika u odnosu na leto je što sad imam formiran tim", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da bi voleo da do drugog dela priprema u Antaliji ima ceo tim, ali da je svestan kako funkcionišu stvari u prelaznom roku.

"Prelazni rok je 'živ', biće odlazaka i dolazaka. O imenima ne bih da pričam, a moram da znam koji će igrači otići, pa da razmišljam o pojačanjima", naveo je trener, dodavši da je Gelor Kanga dobio duži odmor i da će se ekipi priključiti za dva-tri dana.

Crvena zvezda će u Turskoj odmeriti snage sa Dinamom iz Bresta (28. januar), Amkarom (1. februar), Ujpeštom (4. februar) i u generalnoj probi sa Zenitom iz Sankt Peterburga (7. februar).

Prvi zvaničan meč u 2018. godini Zvezda igra protiv moskovskog CSKA 13. februara u Beogradu u prvom duelu šesnaestine finala Lige Evrope, za sada bez publike.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи