Skolari siguran u pobedu nad Klužom

Šef stručnog štaba engleskog premijerligaša Čelsija, Luis Felipe Skolari najavio je da će "spakovati kofere i vratiti se u Brazil", ako njegov klub u poslednjem kolu A grupe Lige šampiona ne pobedi rumunski Kluž i obezbedi plasman u drugu fazu tog takmičenja.

"Protiv Kluža nam je potrebna pobeda. Da nisam siguran da možemo da pobedimo rumunsku ekipu, spakovao bih kofere i vratio se kući u Brazil. Do sada smo propustili dve prilike da se plasiramo u osminu finala i moramo da se zapitamo zbog čega se to dogodilo", kazao je Skolari.

On je procenio da su šanse da njegov tim pobedi u poslednjem kolu prve faze takmičenja 75 odsto, iako na tom meču neće moći da računa na jednog od najboljih igrača Frenka Lamparda.

Engleski mediji podsećaju da je Roma zahvaljujući pobedi nad rumunskim predstavnikom od 3:1 u gostima preuzela lidersku poziciju u "A" grupi i da Čelsiju samo pobeda u sledećem kolu garantuje prolazak u drugu fazu takmičenja.

"Pre početka takmičenja bio sam siguran da ćemo osvojiti prvo mesto u grupi. Sada bih bio zadovoljan i da prođemo dalje. Verujem da ćemo zimsku pauzu iskoristiti da se što bolje prirpemimo za nastavak takmičenja", zaključio je Skolari.

U petom kolu A grupe Lige šampiona Čelsi je juče u gostima igrao nerešeno sa Bordoom 1:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара