Fudbaler Prestona dobio milion evra na lutriji

Irski fudbaler Kevin O'Konor, defanzivac engleskog Prestona, osvojio je milion evra na lutriji za Novu godinu.

Ovaj 22-godišnjak dobio je u igri na sreću Nacionalne lutrije Irske i to nakon što mu je ujak kupio listić, a O'Konor prvobitno nije ni znao da je pobednik.

"Majka mi je tražila da joj pošaljem fotografiju tiketa jer mi je rekla da je pobednik iz našeg kraja. Nisam ni razmišljao da je moj pobednički. Još nisam svestan da sam dobio nagradu", izjavio je O'Konor britanskim medijima.

Tiket je kupljen 14. decembra u Veksfordu, a O'Konor ga je dobio kao poklon od ujaka za katolički Božić.

O'Konor je godinu i po dana član Prestona sa nedeljnom platom od 15.000 evra, a ranije je nastupao za Kork siti i Vaterford.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво