Junajted "iščupao" bod na Old Trafordu, "petarda" Liverpula, Čelsi siguran

Fudbaleri Mančester junajteda i Barnlija odigrali su na Old Trafordu nerešeno 2:2 u okviru 20. kola Premijer lige. Pobede su zabeležili Totenhem, Čelsi, Liverpul i Votford.

Barnli je sjajno otvorio meč i u trećem minutu potpuno šokirao domaće pristalice golom Barnsa.

Gostujuća ekipa je pokazala da se nije radilo o početničkom naletu i dekoncentraciji Junajteda, pa je do kraja poluvremena uspela da udvostruči prednost golom Defura u 36. minutu.

Drugi deo utakmice u potpunosti je bio u znaku Mančestera, a pogotovo Lingarda, koji je ušao sa klupe i sa dva gola doneo bod svojoj ekipi. 

Prvi gol engleski reprezentativac postigao je u 53. minutu, a drugi u sudijskoj nadoknadi i postavio konačnih Mančester junajted – Barnli 2:2. 

Junajted je upisao treći poraz i nalazi se na drugom mestu na tabeli sa 43 osvojena boda, 12 manje od gradskog rivala Sitija, koji ima utakmicu manje. Barnli se nalazi na sedmom mestu tabele sa 33 boda. 

Kiks "crvenih đavola" iskoristio je Čelsi, koji je na svom stadionu savladao ekipu Brajtona sa 2:0.

Strelci za ekipu iz Londona bili su Morata u 46. i Alonso u 60. minutu. 

Čelsi je treći na tabeli sa 42 boda, dok je Brajton 12. sa 21 bodom.

U ostalim mečevima Totenhem je pobedio Sautempton sa 5:2, Liverpul sa 5:0 bio bolji od Svonsija, Votford je pobedio Lester sa 2:1, Bornmut i Vest Hem odigrali su nerešeno 3:3, Hadersfild i Stouk su odigrali 1:1, dok su VBA i Everton takođe igrali nerešeno u utakmici bez golova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво