Dobar, bolji, Hari Kejn!

Hari Kejn ruši rekorde pred sobom, a iza sebe ostavlja legende (Alana Širera) i najveće igrače današnjice - Lea Mesija i Kristijana Ronalda...

Totenhem je na "boksing dej" savladao Sautempton sa 5:2, a Hari Kejn je postigao het-trik. Prvim golom je oborio rekord Alana Širera.

Legendarni napadač Blekburna i Njukasla, te 1995. godine je postigao 36 golova u kalendarskoj.

Kejn je danas oborio taj rekord, a potom i "potvrdio" sa još dva gola, tako da je sada on rekorder sa 39 golova u Premijer ligi.

Kejnu je ovo bio šesti het-trik u 2017. godini, koliko su ukupno postigli svi ostali igrači zajedno u Premijer ligi!

Još impresivnije, Kejn je najbolji strelac na planeti u 2017. godini, bolji čak i od Lea Mesija, Kristijana Ronalda, Edinsona Kavanija i Roberta Levandovskog. 

Argentinac je na 64 utakmice postigao 54 gola, Portugalac 53 na 60 mečeva, Urugvajac isti broj golova kao Ronaldo, ali na 62 utakmice, dok je Poljak na 55 mečeva 53 puta zatresao mrežu.

A Kejnu, najboljem engleskom napadaču, bilo je potrebno 52 utakmice za 56 golova. Interesantno, ovo je prvi put od 2010. godine da najviše golova u godini nije postigao Mesi ili Ronaldo.

Na kraju, kao da je rezultat meča bitan posle ovih informacija, golove za Totenhem su postigli i Dele Ali i Son. Poraz Sautemptona ublažili su Bufal i Dušan Tadić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи