Читај ми!

Crvena zvezda raskinula ugovor sa Rikardinjom

Crvena zvezda i brazilski fudbaler Rikardinjo Kalvante Mendes danas su raskinuli ugovor posle samo šest meseci saradnje, objavili su crveno-beli. Rikardinjo je u junu stigao u Zvezdu kao veliko pojačanje, ali nije uspeo da ponovi odlične partije iz moldavskog Šerifa, odigravši samo 10 utakmica uz jedan gol.

Crvena zvezda je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu postavila njegovu sliku uz poruku na portugalskom jeziku "Obrigado", u prevodu "Hvala".

Beogradski mediji ranije su preneli da Rikardinjo odlazi iz Zvezde sa 180.000 evra, pola godišnje zarade, odnosno onoliko koliko je bio u klubu iako je letos potpisao dvogodišnji ugovor.

Tokom karijere igrao je za Lehiju iz Gdanjska, Al-Šarjah iz UAE, Vislu Plok, Gornjik i klubove u domovini Mogi Mirim i Santo Andre.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара