Iliev: Bićemo još jači posle prelaznog roka

Partizan je osvajač duple krune, tim koji igra nokaut fazu Lige Evrope i klub koji spada u dva najpopularnija u Srbiji. To sa sobom povlači mnogo stvari, ali jednu više od svih ostalih krjaem decembra i tokom čitavog januara – prelazni rok. Ivica Iliev, sportski direktor i kao takav zadužen da se time bavi u Humskoj ulici, govorio je o odlascima i dolascima za Radio-televiziju Srbije.

"Ove godine želimo da napravimo tim koji će ostati na okupu i tokom evropskih kvalifikacija narednog leta. Sigurno će doći do nekih promena, što je i logično, ali u našem slučaju to će biti samo korak napred", rekao je Iliev.

On veruje da će ekipa biti još kvalitetnija nego što je u ovom trenutku.

Iliev je istakao da o imenima, što potencijalnih pojačanja što onih igrača koji će napustiti redove crno-belih, ne može da govori.

„Važno je da se sve radi planski i sa, ponavljam, žljeom da budemo sve jači. Sve ono što smo radili u poslednje dve godine, otkako sam na mestu sportskog direktora u Partizanu, pokazuje nam je samo u interesu boljitak fudbalskog kluba Partizan", zaključio je Iliev.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво