Udineze uspeo što drugi nisu – prvi poraz Intera u sezoni!

Fudbaleri Intera doživeli su prvi poraz ove sezone u Seriji A, pošto su u meču 17. kola poraženi na svom terenu od Udinezea – 1:3. Situaciju je iskoristio Napoli, koji je pobedom od 3:1 u Torinu preuzeo čelo tabele. Roma sa 1:0 na svom terenu savladala ekipu Kaljarija.

Inter je u prvih 16 kola Serije A zabeležio 12 pobeda, uz četiri nerešena rezultata, u prošlom kolu su odoleli Juventusu (0:0), ali neočekivano prvi poraz je stigao od Udinezea.

Gosti iz Udina poveli su u 14. minutu golom Lasanje, da bi fenomenalni Ikardi izjednačio samo minut kasnije.

Gosti ponovo dolaze do prednosti u 61. minutu, golom De paula sa bele tačke, da bi konačan rezultat postavio Barak u 77. minutu susreta.

Poraz Intera iskoristio je Napoli, koji je lako izašao na kraj sa "bikovima" u Torinu – 3:1.

Gosti su već u prvom poluvrmeenu imali ubedljivu prednost, golovima Kulibalija, Zjelinskog i Hamšika, da bi konačan rezultat u nastavku postavio Beloti.

Adem Ljajić je igrao drugo poluvreme u timu Siniše Mihajlovića.

Napoli je prvi na tabeli sa 42 boda, dva više od Intera, dok trećeplasirani Juventus, koji u nedelju igra u Bolonji, ima 38.

U poslednjem meču dana, Roma je na svom terenu savladala ekipu Kaljarija sa 1:0, golm Facija u 95. minutu susreta, a posle centaršuta Aleksandra Kolarova.

Roma se sa 38 bodova izjednačila sa ekipom Juventusa. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво