Simeone: Grizman je mnogo dao klubu, dobiće dozvolu da ode

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone potvrdio je da će najboljem fudbaleru ekipe Antoanu Grizmanu biti dozvoljeno da napusti klub u nekom trenutku.

"Naravno da će Grizmanu biti omogućeno da napusti ekipu u nekom momentu, isto kao što je to bio slučaj sa Turanom i Kostom u prethodnim godinama. Mnogo volim da vidim svoje igrače kako napreduju, nisam nimalo nezahvalan prema njima. Ako me neko od njih pita da li može da napusti klub jer mu se ukazala šansa jednom u životu da pređe negde, onda ću mu reći da nemam nikakav problem sa tim. Grizman je mnogo učinio za Atletiko i potreban mu je dalji napredak", izjavio je Simeone za francuski L'Ekip.

Kao glavni kandidati za novi klub francuskog reprezentativca,koji ima ugovor sa Atletikom do 2022, spominju se Barselona i Mančester junajted, dok se kao potencijalni kupci navode Pariz Sen Žermen i Real.

Grizman je u Atletiko stigao u leto 2014. godine iz Real Sosijedada, odigrao je 123 utakmice i postigao 65 golova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи