Đukić: Ispustili smo pobedu

Trener Partizana Miroslav Đukić smatra da je njegov tim ispustio pobedu. Slaže se sa trenerom Zvezde Milojevićem da je promašaj Ognjena Ožegovića u 67. minutu bio jedan od ključnih detalja u večerašnjem remiju.

"Mislim da smo bliži pobedi, ali idemo dalje. Borba se nastavlja i idemo na odmor sa dobrim utiscima. Promašaj Ožegovića je ključni momenat, mogli smo da 'zatvorimo' utakmicu. Ognjen je odigrao vrhunski, borio se i čestitam mu. Promašaj je sastavni deo fudbala", rekao je Đukić.

On žali za kiksevima u Superligi na domaćem terenu.

"Mnogo smo bodova kući izgubili, olako smo ih ispustili...Jedan od zadatak u drugom delu sezone biće da bolje igramo kao domaćini. Na strani smo funkcionisali perfektno, ali na našem stadionu nismo uspeli da stvorimo tvrđavu", napomenuo je trener Partizana.

Đukić je dodao da niko nema dilemu da li je bio penal, a pozvao je i na smirivanje strasti na tribinama.

"Videli smo dešavanja i nemile scene, niko ih ne želi. Fudbaleri i stručni štabovi dali su primer sportskog rivalstva i moramo da ga sledimo. Mora da postoji poštovanje i respekt. Incidenti ne služe nikome, tenzije moraju da se smanje", zaključio je trener Partizana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво