Milojević: Ravnopravan derbi, obe ekipe propustile svoje šanse

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević posle utakmice sa Partizanom rekao je da su njegovi fudbaleri od 10. juna u trenažnom procesu i da sledi zasluženi odmor. Milojević je istakao da je ovo bio ravnopravan derbi, kao i da su obe ekipe propustile svoje šanse.

"Bez obzira na to kolika je bodovna razlika, u kakvoj su formi večiti rivali, derbi je uvek ravnopravan, šanse su uvek podjednake. Derbi je posebna utakmica, u derbiju ne sme da se kalkuliše. Ja lično ne volim nikada da kalkulišem. Igrali smo sa dva špica, pokušali smo da pobedimo, i Boaći i Pešić su uradili veliki posao ove jeseni. Na kraju je završeno bez pobednika", rekao je Milojević.

Zvezdin trener nije želeo da otkrije koliko je (ne)zadovoljan nakon današnje utakmice.

"Nije bitno da li sam zadovoljan ili nisam, završena je polusezona, igramo od 10. juna i momci su zaslužili da se odmore. Nikada nisam zadovoljan, ni kada pobedimo nisam 100% zadovoljan", dodao je Milojević posle utakmice.

"Dva ključna detalja su odlučila derbi. Naša šansa u prvom poluvremenu, jer da smo tu postigli gol Partizan bi morao da se otvori i mi bismo imali mnogo više prostora. Drugi detalj je promašena šansa Ožegovića, jer da su postigli taj gol, teško da bismo stigli do gola. Bila je tvrda, borbena utakmica, mnogo više nego što je bila tehnički kvalitetna. Svaki derbi je ovakav, važnost je velika, a igrači su umorni. Čestitao bih svojim igračima na mnogim teškim stvarima koje smo do sada uradili. Napravićemo analizu cele jeseni, odmorićemo se, i čekaju nas pripreme i novi izazovi", zaključio je Milojević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво