Savić: Bio je penal; Pešić: Čestitam Stojkoviću

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić jasno je posle 156. derbija protiv Partizana rekao da je sudija Milorad Mažić opravdao dosudio penal za crno-bele nakon njegovog starta nad Ognjenom Ožegovićem.

"Penal za Partizan i baš sam ga ja skrivio. Bio je penal. Kad Mažić svira onda je opravdano i tu nema nikakve dileme. Neće se više pričati i pisati o tome. Bio je dobar derbi, jako je važno što smo uspeli da izjednačimo, ostanemo neporaženi i zadržimo prednost na tabeli", rekao je Savić novinarima posle meča.

Zvezdin napadač Aleksandar Pešić mogao je da bude junak, ali mu je Vladimir Stojković "skinuo" dva zicera.

"Čestitam mu, on je najbolji golman u ligi i znali smo da će biti teško savladati ga. Mislim da je ovo najrealniji rezultatat", istakao je Pešić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи