Remi Vojvodine, sigurni Čukarički i Radnički, Rad tone

Fudbaleri Vojvodine i Spartaka odigrali su nerešeno 1:1 u okviru 22. kola Superlige Srbiuje. Pobede su zabeležile ekipe Radničkog, Čukaričkog, Napretka i Mladosti.

Spartak je na svom stadionu poveo protiv Vojvodine golom Hajdina u 11. minutu, da bi Subotić u 45. doneo izjednačenje i bod svojoj ekipi. 

Čukarički je bio veoma siguran na Banovom Brdu protiv Rada rezultatom 3:0.

Strelci za Čukarički bili su Bojić u 6. Milojević u 36. i Docić u 72. minutu sa bele tačke. 

Ekipa Radničkog iz Niša savladala je Radnik u Surdulici sa 2:0.

Napredak je pobedu protiv Partizana "oplemenio" trijumfom protiv Javora u Ivanjici 1:0 (0:0), golom Uroša Đerića u 66. minutu.

Borac je u Čačku poveo protiv Mladosti preko Saše Filipovića u 19. minutu, ali su Lučanci preokrenuli i slavili sa 2:1 (1:1), pgolovima Stefan Golubovića u 21. i Vladimira Radivojevića u 76. minutu.

Tabela: Crvena zvezda 56 bodova, Partizan 47, Spartak 40, Radnički 39, Čukarički 38, Voždovac 35, Napredak 34, Vojvodina 33, Mladost 30, Radnik 25, Mačva 23, Zemun 21, Bačka 21, Borac 15, Javor 15, Rad 14. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво