Kasiljas napušta Porto u januaru, traži ga Njukasl

Legendarni španski golman Iker Kasiljas odlučio je da napusti Porto i blizu je prelaska u Njukasl, prenosi portugalska A Bola.

Dugogodišnji čuvar mreže Real Madrida i španske reprezentacije u Porto je stigao pre dve godine, ali je od početka imao problema sa formom, često je grešio, pa je ove sezone branio samo na 11 utakmica.

Kasiljas je za Real odigrao 510 utakmica i osvojio 18 trofeja među kojima su i pet titula prvaka Španije i tri Lige šampiona, dok je sa reprezentacijom Španije osvojio dva Evropska i jedno Svetsko prvenstvo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво