Ibrahimović: Gvardiola se u Barseloni ponašao nezrelo

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović otkrio je da se Pep Gvardiola, tokom zajedničke sezone u Barseloni, ponašao nezrelo i stalno "bežao" od razgovora i rešavanja problema.

Ibrahimović je u Barselonu stigao iz Intera leta 2009, proveo je u klubu samo jednu sezonu i na 29 utakmica postigao 16 golova.

"Prvih šest meseci je bilo odlično, ali je onda odlučio da menja sistem, taktiku i nije želeo da radi sa mnom. Hteo sam da razgovaram sa njim, ali svaki put kada bih ušao u svlačionicu on bi istog trenutka izašao. On je najnezrelija osoba sa kojom sam imao priliku da sarađujem u karijeri, jer ljudi rešavaju probleme, a on to nije radio. Mada, ne ne mogu da kažem da je loš čovek" , izjavio je Ibrahimović za Skaj sport.

Šveđanin je priznao da je zamerio Gvardioli što je celu taktiku podredio najboljeg igraču Barselone Lionelu Mesiju, a da su svi ostali fudbaleri katalonskog kluba bili zanemareni.

"Rekao sam mu da žrtvuje sve igrače zbog Mesija, a on mi je odgovorio da ne misli da je to tačno, ali da razume šta sam želeo da kažem, obećavajući da će uskoro poraditi na rešavanju ovog problema", rekao je Ibrahimović i dodao da ga je od tog trenutka Gvardiola neprestano ostavljao na klupi i prekinuo svaku konverzaciju sa njim.

Ibrahimović je sa Barselonom osvojio špansko prvenstvo, Uefa Superkup, dva španska superkupa i Svetsko klupsko prvenstvo, da bi se krajem letnjeg prelaznog roka 2010. godine preselio u Milan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи