Đukić i Mrkela za RTS: Neće biti lako, borićemo se

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde dobili su protivnike u šesnaestini finala Lige Evrope. Partizan će igrati sa Viktorijom Plzenj, dok je Zvezdin protivnik moskovski CSKA. Miroslav Đukić i Mitar Mrkela smatraju da im neće biti lako, ali najavljuju veliku borbu za prolaz u narednu rundu.

Pre žreba održanog u Nionu bilo je jasno da lakih protivnika nema, ali kada se pogledaju imena klubova koji su bili potencijalni rivali, čini se da je Partizan prošao za nijansu bolje od Zvezde. Crno-beli će protiv Čeha prvi meč igrati na svom stadionu 15. februara.

"Sigurno da nismo favoriti, nikakvi. Kažem da je tu 50:50. Sigurno da će biti veoma teško i da ne treba ulaziti ni u kakvu euforiju, već biti svestan da ovde više nema lakih protivnika", rekao je trener crno-belih Miroslav Đukić za RTS.

Crvena zvezda će takođe biti domaćin u prvom susretu, ali će izabranici Vladana Milojevića na teren dva dana pre Partizana.

"Neće nam biti lako, ali mi smo u dosadašnjem delu naših evropskih utakmica pokazali da možemo da se merimo sa jakim ekipama. Ja verujem u igrački kadar Crvene zvezde, verujem u stručni štab Crvene zvezde i verujem da možemo na pravi način da se suprotstavimo ekipi iz Moskve", rekao sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи