Iliev, Jevtović, Savić i Stojković gostovali u Beogradskoj hronici

Gosti Beogradske hronike bili su Ivica Iliev i Marko Jevtović iz Partizana, kao i Filip Stojković i Vujadin Savić iz Crvene zvezde. U opuštenoj atmosferi pričali su o protivnicima u šesnaestini finala Lige Evrope, kao i o očekivanjima pred „večiti derbi“ koji je se igra u sredu od 18.00 časova.

U oba tabora su svesni težine protivnika u eliminacionoj fazi takmičenja, u kojoj, kako su rekli, nema lakog protivnika. Svoje šanse ocenjuju kao 50:50. Što se tiče derbija, sva četvorica očekuju pravi spektakl nakon uspešne jeseni u Evropi. 

Filip Stojković je rekao da je euforija prošla, za slavlje nije bilo mnogo vremena jer dolazi derbi. Što se tiče protivnika u Ligi Evrope, rekao je da je baš želeo da izvuku CSKA i da se njegov san ostvario.

Vujadin Savić je, međutim, želeo Milan za rivala, a takođe je želeo da crveno-beli izbegnu Viktoriju Plzenj jer poznaje snagu tog kluba. Naglasio je da mu je žao što je Partizan dobio tako teškog protivnika, ali je poželo crno-belima da prebrode i tu prepreku u Evropi.

Ivica Iliev je zahvalio fudbalerima Zvezde na lepim željama, i naglasio je da je to potvrda da su oni protivnici samo na terenu, a van njega su kolege i prijatelji, a sva negativna energija koja pokušava da se plasira između ova dva kluba dolazi sa strane.

Što se tiče žreba, Iliev je rekao da su oni zadovoljni, iako je naveo da Vujadin Savić sigurno bolje poznaje snagu Viktorije Plzenj, pa zato tako govori o timu iz Češke.

Marko Jevtović je dodao da se van terena druži sa igračima Zvezde jer se poznaju od malih nogu.

Svi su se složili sa konstatacijom da Zvezda daleko od titule, jedino je sigurno da su osvojili jesenju titulu, a da je kraj prvenstva daleko. Dolazi podela bodova i uzbudljiv finiš prvenstva. Marko Jevtović je podsetio da je i prošle sezone, pred drugi derbi, Zvezda imala devet bodova više od Partizana, ali nije osvojila titulu. Sve je moguće.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи