Читај ми!

Đukić: Priželjkivali smo Plzenj

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je da su šanse za prolaz protiv Viktorije Plzenj "50:50" i ocenio da su se obe ekipe međusobno priželjkivale u šesnaestini finala Lige Evrope.

"Sigurno da smo zadovoljni žrebom. Pogotovo što je bilo mnogo većih imena. Česi nam izgledaju pristupačnije. Verujem da su priželjkivali i oni nas. Prvaci su Češke, uvek nas hoće aktuelni prvaci... Težak eliminacioni meč nas čeka", izjavio je Đukić dodajući da je od velikih klubova želeo Milan, a da su od, uslovno rečeno lakših, bili Braga i Salcburg.

Zoran Tošić je zadovoljan žrebom, ali je priželjkivao bivši klub, koji dolazi u komšiluk.

"Nije ekipa iz pet najjačih liga u Evropi, ali Viktorija je odličan tim, svakako ih moramo ozbiljno shvatiti. Želeo sam da CSKA dođe na drugi stadion, ali se nadam da ćemo se sresti u osmini finala", rekao je Tošić.

Prema rasporedu utakmica, Partizan će biti domaćin češkom timu 15. februara, dok su revanš mečevi 22. februara.

Finale Lige Evrope igra se 16. maja.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво