Crveno-beli: Možemo do osmine finala

U Crvenoj zvezdi zadovoljni žrebom za Ligu Evrope. Svi složni, od igrača do trenera i direktora, da se sa moskovskim CSKA može igrati i da Zvezda može do osmine finala.

"CSKA je velika ekipa sa tradicijom. Žreb je takav da sve ekipe imaju ozbiljan kvalitet. Biće jako zanimljivo", rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević za Arenu i otkrio da nije imao neku posebnu želju pred žreb.

"Radićemo kao i do sada, nećemo menjati filozofiju, borićemo se do kraja", rekao je Milojević.

Filip Stojković je priznao da je priželjkivao upravo CSKA.

"CSKA je idealan protivnik, možemo da igramo protiv njih. Mislim da je prednost što prvu utakmicu igramo u Beogradu, pogotovo zato što izlazimo iz priprema", rekao je Stojković.

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić smatra da beogradski crveno-beli mogu do osmine finala.

"Ova ekipa je pokazala da ume da igra velike utakmice. CSKA je veliki klub, igra redovno u Ligi šampiona, ali mislim da su šanse podjednake. Zvezda je pokazala da ima karakter i mislim da i u Moskvi razmišljaju o nama, kako im neće biti lako", rekao je Terzić.

On je otkrio da Zvezda radi na predstojećem prelaznom roku i da bi moglo od januara da bude nekoliko povratnika na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво