Читај ми!

Kurtoa: Zbog dece bih mogao opet da zaigram u Španiji…

Golman Čelsija Tibo Kurtoa dao je rok Upravi kluba do kraja sezone da se postigne dogovor o njegovoj budućnosti, s obzirom na to da razmatra nekoliko opcija za nastavak karijere. Kurtoa, kome ugovor sa Čelsijem ističe za 18 meseci, rekao je da je uprkos tome srečan u londonskom klubu sa kojim je osvojio dve Premijer lige i jedan Liga kup.

"Moja porodična situacija nije nimalo jednostavna, a ona ima ogroman utacaj na odluku gde ću nastaviti karijeru. Volim moju decu do smrti, kada mi nedostaju, često se pitam zašto ne bih igrao u Španiji narednih sezona", izjavio je Skaj sportu belgijski reprezentaitivac, koji ima dvoje dece u Španiji.

Kurtoa, kome ugovor sa Čelsijem ističe za 18 meseci, rekao je da je uprkos tome srečan u londonskom klubu sa kojim je osvojio dve Premijer lige i jedan Liga kup.

"Ne vidim nijedan razlog zašto ne bih potpisao novi ugovor sa Čelsijem. Ta opcija je za sada najverovatnija, ali razmatram sve mogučnosti jer brza odluka nikom ne bi odgovarala, poručio je 25-ogodišnji Kurtoa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара