Morinjo: Gotovo je...

Posle poraza u gradskom derbiju od Mančester sitija, menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo veruje da je šampionska trka u Premijer ligi gotova.

U velikom gradskom derbiju, za koji su mnogi pomislili da može već sada doneti odgovor ko će biti šampion na kraju sezone u Premijer ligi, Mančester siti je savladao Junajted sa 2:1.

Posle utakmice, menadžer Junajteda Žoze Morinjo, priznaje da misli da je šampionska trka gotova.

"Verovatno je sve gotovo... Siti je odlična ekipa, sreća je na njihovoj strani, kao i fudbalski bogovi", rekao je Morinjo nakon meča, prenosi portal Gol.

Siti je prvi na tabeli sa 46 bodova, a Junajted je na drugom mestu sa 11 bodova manje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво