Napredak i Partizan će igrati – ako bude dobre volje i dovoljno lopata

Odigravanje derbija 21. kola Superlige Srbije, između kruševačkog Napretka i šampiona Partizana, upitno je zbog vremenskih uslova u ovom delu Srbije (koji se, istini za volju, ne razlikuju previše od ostalih delova naše zemlje). Međutim, nada da će se duel i odigrati još postoji – ako se pokaže da ima dobre volje među navijačima popularnih „čarapana"...

Meč je zakazan za 14 časova na stadionu u Kruševcu, koji je prekriven snegom. U klubu će učiniti sve da ga očiste i omoguće odigravanje meča sa osvajačem duple krune i timom koji igra šesnaestinu finala Lige Evrope, posebno jer u nedelju Napredak slavi rođendan.

Da bi sve to izveli, u klubu su odlučni da uključe i navijače.

Njih moli da ustanu rano, da dođu na stadion, sa lopatom i radnim elanom, i pomognu u čišćenju.

Do kraja ovog dela Superlige ostala su još dva kola (ili kolo i po, s obzirom da je veliki broj mečeva 21. kola već odigran). Takmičenje se završava u sredu, kada u 22. kolu, se igra i „večiti derbi".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво