Trener Šahtjora kao Zoro

Trener ukrajinskog Šahtjora Paulo Fonseka održao je obećanje dato javnosti i posle utakmice protiv Mančester sitija pojavio se na konferenciji za medije kao Zoro.

Šahtjor je u poslednjem kolu ligaškog dela Lige šampiona kao domaćin savladao ekipu Mančester sitija, čime su osvojili drugo mesto u grupi i plasirali se u osminu finala takmičenja.

Portugalski stručnjak Paulo Fonseka pojavio se na konferenciji za medije kao Zoro, sa povezom preko očiju, šeširom i plaštom, čime je održao obećanje da će to učiniti ukoliko Šahtjor završi na tabeli ispred Napolija i Fejenorda.

Šahtjor će u osmini finala za potencijalne protivnike imati Mančester junajted, Barselonu, Liverpul, Totenhem, Romu, Pari Sen Žermen ili Bešiktaš, a žreb će se obaviti u ponedeljak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво