Đukić: Da kod kuće stvorimo neosvojivu tvrđavu

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da je Vojvodina tradicionalno igra dobro i jako motivisano protiv crno-belih, ali da očekuje da njegov tim pokaže pravo lice na svom terenu. Meč između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 15.00 časova.

"Očekuje nas derbi kola protiv Vojvodine koja je ozbiljan tim iako je u krizi rezultata. Oni uvek igraju dobro protiv Partizana, dobili smo ih teško u prvom delu, očekujem sličnu utakmicu i sada. Doći će veoma motivisani, a mi moramo da budemo oprezni od samog početka", rekao je Đukić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Trener Partizana je istakao da njegova ekipa više nema prava na grešku.

"Nemamo prava na grešku i trebalo bi da damo dobru sliku pred evropske utakmice. Ova ekipa ima prostora za napredak i iz utakmice u utakmicu davaćemo sve više. Na strani imamo mirnoću, ali moramo kući da napravimo atmosferu da protivnik nema šta da traži. Moramo da od našeg stadiona formiramo neosvojivu tvrđavu".

Za Vojvodinu je rekao da ima kvalitetan tim, iako je u lošoj seriji rezultata.

"Mi smo sa jedne strane skinuli teret evropskog moranja i okrećemo se ligi uz nadu da će večiti rival kiksnuti".

On je izrazio nadu da će se Marko Janković oporaviti od povrede do večitog derbija 13. decembra.

"Janković je bitan igrač kome je povreda došla u lošem momentu, odradio je odličnu sezonu. Nadam se da će se oporaviti do Zvezde, ali ukoliko ne uspe tu su zamene. Svi ostali su spremni, Vulićević se vratio i to je veoma bitno za nas.

Defanzivna čvrstina nam daje potoru da budemo bolji u napad", zaključio je Đukić i rekao da očekije više publike nego protiv Spartaka.

Utakmica 20. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 15 sati u Humskoj, uz besplatan ulaz na južnu tribinu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво