Zvezdi samo bod protiv Bačke

Bačka – Crvena zvezda 2:2. Fudbaleri Bačke odoleli su naletima crveno-belih, a malo je nedostajalo da osvoje čitav plen, ovako podela bodova u izuzetno uzbudljivom meču.

Sa mislima na meč sezone protiv Kelna, crveno-beli su gostovali kod Bačke i osvojili bod. Sa ovim bodom Zvezda je ostala na čelu tabele, a prvi pratilac Partizan ima šansu da ukoliko u nedelju zabeleži trijumf protiv Vojvodine smanji zaostatak.

Bačka je odlično otvorila meč i od samog starta krenula u napad. Ređale su se šanse pred golom crveno-belih. S' druge strane Pešić nije iskoristio priliku da postigne gol, kao ni Gobeljić nešto kasnije. Zvezda je preuzela inicijativu, a onda je usledila velika greška i nesporazum golmana Kahirmana i defanzivca Stojkovića koristi Đorić koji preciznim lob udarcem pogađa mrežu gostiju u 27. minutu, 1:0 za Bačku.

Zvezda je nastavila da stvara šanse pred golom Lučića, ali pre svih Srnić i Pešić nisu uspeli da postignu gol. Bačka je svoju šansu tražila iz kontranapada i u nekoliko navrata je ozbiljno zapretila. Najizglednija prilika bila je Makarićeva u 31. minutu, ovog puta Kahirman je bio na visini zadatka u igri jedan na jedan.

Do kraja poluvremena još nekoliko polušansi za crveno-bele, međutim nije bilo promene rezultata.

Zvezda je do izjednačenja došla u devetom minutu nastavka. Posle kornera koji je izveo Srnić, Boaći mu vraća loptu, usledilo je centaršut Milić ispred golmana Lučića izbija loptu do Boaćija koji preciznim šutem pogađa mrežu domaćina - 1:1.

Crveno-beli su nastavili da napadaju i sve jače pritiskaju gol domaćina, koji se koncentrisao na odbranu svog gola i sve ređe bio na polovini Zvezde. Pokušavala je Bačka preskakanjem sredine da pronađe nekog od napadača, ali bez uspeha.

U 78. minutu fantastična kontra domaćih. Prvo je šutirao Mićić, Kahriman brani, novi šut, ovog puta Lukovića, golman i ovaj šut uspeva da odbrani, ali na nju naleće Makarić i sprovodi je u mrežu.

Do izjednačenja se čekalo sedam minuta. U kaznenom prostoru Bačke oboren je Pešić, a siguran egzikutor bio je Boaći - 2:2.

Do kraja meča viđeno je nekoliko prilika za crveno-bele od kojih je najbolja bila Milijaševa, kada je iskusni vezista pogodio prečku.

Tok meča:

14.54 - Kraj meča. Bačka - Crvena zvezda 2.2.

14.44 - GOOOL! Crvena zvezda izjednačuje na 2:2. Strelac je Boaći iz jedanaesterca u 85. minutu.

14.42 - Penal za Crvenu zvezdu. U kaznenom prostoru oboren je Pešić.

14.35 - GOOOL! Bačka ponovo vodi, 2:1. Strelac je Makarić u 78. minutu.Kontranapad Bačke, prvo je šutirao Mićić, potom šut Lukovića krajnjim naporom odbija Kahirman, lopta dolazi do Makarića koji uspeva da zatrese mrežu.

14.11 - GOOOL! Zvezda stiže do izjednačenja - 1:1. Strelac je Boaći u 54. minutu. Posle velike gužve u kaznenom prostoru lopta dolazi do Boaćija koji uspeva da pogodi gol.

14.02 - Počelo je drugo poluvreme.

13.47 - Kraj prvog poluvremena.

13.27 - GOOOL! Bačka vodi protiv Zvezde sa 1:0. Strelac je Đorić u 27. minutu. Veliku grešku odbrane crveno-belih, pre svih golmana Kahirmana i Stojkovića, koristi Đorić i pogađa mrežu.

13.00 - Počeo je meč ...

12.50 - Sastavi timova:

Bačka: Lučić, Varga, Živković, Ilić, Švonja, Balabanović, Đorić, Makarić, Luković, Spremo, Mićić.

Crvena zvezda: Kahriman, Stojković, Le Talek, Savić, Anđelković, Gobeljić, Donald, Milić, Srnić, Pešić i Boaći.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво