Milojević: Prvenstvo je priroritet, na Bačku bez kalkulacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je svestan da su neke utakmice "važnije od drugih", ali da je za njegov tim uvek najvažnija naredna, bez obzira na to što posle Bačke sledi odlučujući duel protiv Kelna u Ligi Evrope. Meč između Bačke i Zvezde igra se u subotu od 13.00 časova.

"Idemo da odigramo dobru utakmicu, protiv Bačke koja se konsolidovala posle lošeg početka. Imaju miks mladih i iskusnih igrača, imaju pozitivne rezultate, dosta samopouzdanja. Sa druge strane mi ulazimo bez kalkulacija uprkos tome što sledi Keln. Nema povređenih, sem Radonjića, jednu rasekotinu ima Krstičić i donećemo odluku posle današnjeg treninga", rekao je Milojević, ali nije hteo da otkriva da li je ugrožen Krstičićev nastup protiv Kelna.

On je istakao da se nada kako će njegovi igrači nastaviti trend pobeda u prvenstvu uoči evropskih mečeva.

"Igrači razmišljaju uvek samo o sledećoj utakmici, a zna se da je nama prvenstvo prioritet. Pojedine utakmice su "značajnije", ali za nas će tako biti tek kad bude naredna. Svaki drugačiji način razmišljanja može da donese puno problema", poručio je Milojević.

Utakmica 20. kola Superlige između Bačke i Crvene zvezde igra se u subotu od 13 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво