Selektor Hrvatske: Neka nas Srbija mimoiđe u žrebu

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je pred žreb za Svetsko prvenstvo u Rusiji da ne bi voleo da bude u grupi sa Srbijom.

Dalić je uspeo da preporodi "kockaste" i kroz baraž mečeve protiv Grčke obezbedi plaman na Mundijal. Pred žreb u Moskvi hrvatski strateg je izjavio da ima samo jednu želju...

"Ne bih želeo da u žrebu dobijemo Srbiju! Ne bih hteo da igramo sa njima. Srbija je kvalitetna reprezentacija koja ima veliki broj kvalitetnih igrača koji igraju u jakim evropskim klubovima. Ne samo to, Hrvatska njima predstavlja ogroman motiv. Protiv nas bi imali veliki naboj. Ne, to zaista ne bih želeo. Neka nas Srbija mimoiđe u žrebu", rekao je Zlatko Dalić za Sportske novosti.

Žreb grupa za Svetsko prvenstvo, koje se igra od 14. juna do 15. jula iduće godine, biće održan u petak, 1. decembra, u Moskvi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво