N'Zonzi izbačen iz tima zbog svađe sa Berizom

Fudbaler Sevilje Stiven N'Zonzi trenira odvojeno od ostatka tima zbog nesuglasica sa trenerom Eduardom Berizom, piše španski As.

Francuski vezista je u sukobu sa Berizom jer je prošlog vikenda protiv Liverpula u Ligi šampiona bio zamenjen na poluvremenu kod rezultata 0:3, tada je momentalno napustio stadion Ramon Sančez Pishuan i nije gledao kako je Sevilja na kraju uspela da stigne do remija 3:3.

Upravo se posle tog meča saznalo da Berizo ima rak prostate, bio je podvrgnut operaciji, ali od tada N'Zonzi nije bio u protokolu protiv Viljareala (3:2) u Primeri i Kartagine (4:0) u Kupu Španije.

N'Zonzi je frustriran potezima kluba jer letos nije imao dozvolu da ode u Juventus, osim u slučaju ponude od 40 miliona evra koliko prvak Italije nije bio spreman da plati.

Pre dolaska u Andaluziju 2015. godine igrao je za Stouk, Blekburn i Amijen.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво