Vuletić: Samoobmane iz zvezdane čitanke, 19 penala više svirano za Zvezdu

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić nastavio je "korespondenciju" saopštenjima sa Crvenom zvezdom i poručio da večiti rival od početka sezone konstantno vrši pritisak na sve učesnike Superlige, a najviše sudije. Naravno, poručio je još mnogo toga...

"Samoobmana je, veli Njegoš, najgora i za ljude i za narode. Tako smo juče bili svedoci novog samoobmanjujućeg teksta iz svojevrsne zvezdane čitanke, koji je, poput saopštenja nakon Partizanovih utakmica, bio već unapred spreman. Ono što autor(i) zvezdane čitanke prenebregavaju u lamentu nad svojim blatnjavim modrim cevanicama, navodno Partizanovom zaslugom, jeste činjenica da se dva meseca u tom blatu iracionalih optužbi, zadrugarskih saopštenja, orijentacijskog problema u snalaženju pod kojim predsednikom FSS im je bilo bolje a koji je sudija u jednoj sezoni neprikosnoven i merilo kvaliteta, a već u narednoj odraz nekompetencije dok vodi najveće evropske utakmice", ističe Vuletić u saopštenju.

Vuletić je pozvao nadležne organe FSS i Zajednicu superligaša da usvoje zahtev crno-belih da u derbiju sude strane sudije, ali i da se uvede VAR tehnologija.

"Međutim, 'kako onome kome zakon leži u topuzu tragovi smrde nečovještvom', Partizan je izabrao pravni i legalni put, te predočio javnosti i nadležnim organima zvaničan zahtev za koji duboko veruje da će, ne samo učiniti takmičenje regularnim, već i unaprediti postojeći nivo kompeticije".

On je izneo podatak da je u poslednjih deset sezona Crvena zvezda izvela više penala od Partizana (69:50), podsetivši da za crno-bele kazneni udarac sa 11 metara u večitom derbiju nije sviran od 18. marta 1995. godine, za razliku od Zvezde koja je isti deset puta šutirala.

"Mi ćemo našim rivalima iskreno čestitati eventualni plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope, premda su u nju kročili jednom teškom sudijskom greškom i u njenoj grupnoj fazi do sada postigli ukupno dva pogotka, za razliku od domaćeg prvenstva u kom, neretko, sami i svoji dominiraju pobedama od nekoliko golova razlike".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво