Tavamba za RTS: Uz navijače do još većih uspeha

Posle velikog uspeha fudbalera Partizana i plasmana u nokaut fazu Lige Evrope, gost Beogradske hronike bio je jedan od najboljih igrača crno-belih ove sezone Leandre Tavamba.

Svi oni koji su gledali fudbal u četvrtak uveče znaju da je Partizan napravio veliki uspeh i plasirao se u nokaut fazu Lige Evrope. Jedan od najzaslužnijih bio je Leandre Tavamba.

„Danas sam veoma srećan. Bila je to utakmica sezone. Pobeda je velika motivacija za mene. Trebalo bi da ovako igramo do kraja sezone“, počeo je Tavamba gostovanje u Beogradskoj hronici na srpskom jeziku.

Za kratko vreme, Kamerunac je postao miljenik navijača Partizana i od njega se očekuje da rešava utakmice.

„Ovo su za mene izuzetno značajni trenuci u karijeri, ali i u životu. Imati ovakve navijače je sjajno. Svaki put kada izađem na teren, želim da budu zadovoljni i to mi je dodatna motivacija. Uvek ću biti igrač koji daje sve od sebe, zato što me navijači motivišu i podržavaju. Mislim da ćemo zajedno postići još veće uspehe", kaže Tavamba.

Kamerunac kaže da o Beogradu nije znao mnogo pre nego što je došao u Partizan.

„Beograd je lep grad, fini ljudi, uvek se smeše. Prijatno mi je ovde, posebno što se tiče fudbala. Imamo sjajne navijače i imam sve uslove da dam sve od sebe", rekao je Tavamba.

Navijači su Tavambi posvetili i pesmu, kojom su ga iznenadili na derbiju protiv Crvene zvezde, a Kamerunac kaže da mu je ona više od pesme i da pokazuje da su navijači zadovoljni onim što pokazuje na terenu i da će se potruditi da bude još bolji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи