Rodić: Vratiće se za promašaje, možda već protiv Kelna

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić, koji je protiv BATE-a u Borisovu u nekoliko navrata bio najbliži golu, izjavio je da se nada kako će mu "sreća već protiv Kelna vratiti dug".

"Ne razmišljam više o toj prečki, bilo pa prošlo. Verujem da će se vratiti kada bude najpotrebnije, možda već protiv Kelna. Odigrao jesam dobru utakmicu u ofanzivi, ali ne razmišljam o svom učinku, važno je da ekipa kao celina dobro funkcioniše, naročito zadnja linija čije sam deo. Sve mi je lakše da igram, polako prolazi i bol u prstu sa kojim sam imao dosta problema ove jeseni i to se odražava i na moje partije", rekao je Rodić po sletanju na beogradski aerodrom i prospavane noći u Minsku.

Zvezda i je posle 0:0 u Belorusiji i pobede Kelna protiv Arsenala u poziciji da o plasman u narednu fazu odlučuje protiv nemačkog tima 7. decembra na domaćem terenu.

"Verujem da će biti krcat stadion, da ćemo imati odličnu podršku. Znam da bi naši navijači i sa krova Marakane gledali tu utakmicu da mogu. Prolaz dalje je nešto u šta svi verujemo, i ne samo u prolaz, nego i u pobedu protiv Kelna. Neće biti lako, ali mi znamo koliko možemo", poručio je Rodić.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво