Čelsi protutnjao Bakuom, CSKA bolji od Benfike

Fudbaleri Čelsija savladali su u Bakuu ekipu Karabaga sa 4:0, u meču petog kola Grupe C Lige šampiona. U Moskvi, "armejci" savladali Benfiku, u okviru Grupe A.

Ekipa Čelsija zabeležila je novu pobedu u Ligi šampiona i sa deset bodova je prva na tabeli Grupe C. Izabranici Antonija Kontea savladali su u Bakuu ekipu Karabaga sa 4:0.

"Plavcima" je posao bio olakšan već u 19. minutu, kada je sudija De Soza dosudio penal za goste i isključio kapitena Karabaga Sadigova.

Siguran izvođač najstrože kazne bio je Azar, a do poluvremena je Vilijam povisio prednost Čelsija na 2:0.

U nastavku su "plavci" postigli još dva gola. Prvo je Fabregas, posle još jednog dosuđenog penala, povećao prednost na 3:0, da bi konačan rezultat postavio Vilijan, svojim drugim pogotkom na meču.

Čelsi je prvi na tabeli Grupe C sa deset osvojenih bodova, ispred Rome, koja ima osam, i Atletiko Madrida, koji je treći sa tri osvojena boda.

Kasnije večeras, Atletiko na svom terenu dočekuje ekipu Rome. 

U isto vreme, ekipa CSKA je na svom terenu savladala Benfiku sa 2:0 i tako zadržala realne šanse za plasman u osminu finala Lige šampiona.

Domaći su poveli golom Šenikova u 13. minutu, da bi konačan rezultat autogolom postavio Žardel.

Zanimljivo je da je golman domaćih Igor Akinfejev sačuvao svoju mrežu prvi put posle 44 utakmice u elitnom takmičenju. 

CSKA ima devet osvojenih bodova i nalazi se na drugom mestu Grupe A, sa tri boda više od Bazela, koji kasnije večeras dočekuje prvoplasirani Junajted. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво