Vazura navijačima: Ne spominjite Mladića protiv Jang bojsa

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura apelovao je na navijače da ne skandiraju bivšem srpskom generalu Ratku Mladiću na meču protiv Jang bojsa u Ligi Evrope, jer bi, u suprotnom, klub ponovo dobio kaznu Evropske fudbalske unije (UEFA).

Partizan je ove sezone, na meču protiv Budućnosti u kvalifikacijama za Ligu šampiona zbog skandiranja Ratku Mladiću i niza drugih ispada pristalica, sankcionisala Uefa sa dve utakmice bez prisustva publike.

"Pojedinac može da napravi problem, to se nikad ne zna. Protiv Budućnosti smo kažnjeni zbog pominjanja Ratka Mladića, između ostalog. Zato molim navijače da ne pominju naše generale i ništa slično tome. Daleko bilo, da pobedimo, a potom budemo izbačeni zbog povika. Taj udarac ne bismo izdržali", rekao je Vazura za klupsku televiziju.

On je podsetio da je Partizan pod uslovnom suspenzijom i da najmanji incident može da izazove posledice.

"Verujem u povoljan rezultat i zato je jako važno da nema povika ili ubacivanja predmeta u teren. Očekujem pravu podršku, protiv Skenderbega su svi navijači pokazali visok stepen odgovornosti."

Vazura je otkrio i da će oko 400 pristalica kluba iz Berna prisustvovati utakmici u Beogradu i da je na Partizanu da na najbolji način sve organizuje.

"Za razliku od duela sa Skenderbegom, ovaj meč nije visokog rizika. Neka navijači dođu sa decom i podrže klub", zaključio je funkcioner crno-belih.

Utakmica B grupe Lige Evrope Partizan – Jang bojs igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво