Bešiktaš prvi u svojoj grupi, Spartak kiksnuo protiv Maribora

Fudbaleri Bešiktaša nastavili su sa onim što rade čitave sezone – nizanjem kvalitetnih rezultata. Iako ovoga puta isti nije pratila spektakularna igra, to i nije morao da bude slučaj, pošto je šampion Turske remijem sa Portom (1:1) obezbedio prvo mesto u svojoj grupi Lige šampiona. Isti rezultat, ali i rezultat koji je za njih mnogo manje poželjan, ostvarili su fudbaleri moskovskog Spartaka, pošto kod kuće nisu uspeli da savladaju objektivno inferiorniji tim Maribora.

Istanbulski „crni orlovi" su znali da će ih bilo koji pozitivan rezultat odvesti u nokaut fazu Lige šampiona po prvi put u istoriji, pa još i kao prvi tim grupe G, i do njega su i došli.
Porto je poveo posle 29 minuta, kada je nakon lepe akcije posle slobodnog udarca Felipe postigao pogodak.

Pre odlaska na odmor domaći tim je stigao do izjednačenja, a strelac je bio Andrson Taliska.
Obe ekipe su imale šanse da do kraja stignu do trijumfa, a posebno Rajan Babel i Rikardo Pereira.

Moskovski Spartak je mislio da je u samom finišu meča sa Mariborom stigao do pobede, kada je Ze Luis, fudbaler sa Zelenortskih ostrva, postigao gol u 82. minutu.

Međutim, gol Jasmina Mešanovića, posle zaista veoma lepe akcije Slovenaca, ne samo da je odneo mogućnost Rusima da, makar na nekoliko sati, preteknu Sevilju, već je i učinio da njihov poslednji meč u grupi, na Enfildu protiv Liverpula, bude jedan u kome moraju da igraju na trijumf (treneri često sakriveni iza floskula kažu da to njihovi timovi uvek rade, ali to naravno nije slučaj).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара