Đukić: Iz meča u meč igramo sve bolje

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić posle pobede protiv Javora u Ivanjici 2:0 izjavio je da ekipa iz meča u meč igra sve bolje.

"Čestitam protivniku na fer borbi. Mi iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, a ovde smo ostvarili "pas igru", uprkos tome što je teren bio težak i nije bilo lako igrati", rekao je Đukić.

Trener Javora Vlado Jagodić istakao je da njegov tim primio dva nesrećna gola, ali da će šansu tražiti u utakmici protiv direktnih konkurenta.

"Ušli smo ofanzivno u meč, ali smo kod oba gola imali baksuzluk da se lopta odbije od našeg igrača na putu do mreže. Pokusavali smo sa izmenama, ali je povreda Sevića sve dodatno zakomplikovala. Partizanu želim sreću u Evropi", poručio je Jagodić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи